Kaszę zalewamy mlekiem i gotujemy co jakiś czas mieszając, aby nie
przywarła do naczynia. Banana obieramy ze skórki, rozdrabniamy widelcem
na "papkę". Następnie przekładamy go do ugotowanej kaszki, całość
mieszamy, przekładamy do miseczki. Na wierzchu układamy kilka przekrojonych na pół winogron.
Kaszka manna była kiedyś jedną z moich ulubionych,dla urozmaicenia smaku dodawałam nieco kakao,ale z bananem nie próbowałam:)
OdpowiedzUsuńA my z kolei nie jedliśmy z kakao, ale na pewno wypróbujemy ten patent ;-)
UsuńSmacznie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńJa za takimi kaszkami z mlekiem nie przepadam, ale wygląda bardzo zachęcająco :)
OdpowiedzUsuńwww.brulionspadochroniarza.pl
wow, muszę przyznać że jestem pod ogromnym wrażeniem zdjęć Waszych potraw. oglądam i oglądam i napatrzeć się nie mogę :D
OdpowiedzUsuńw wolnej chwili zapraszam na http://jagodowepole.weebly.com/ ;)
Dziękujemy za tak miłe słowa iiii..... zapraszamy częściej ;-)
UsuńŚwietnie! Prawdę mówiąc jeszcze nigdy nie jadłam manny w takim połączeniu, ale na pewno zmienię to w najbliższym czasie :)
OdpowiedzUsuńNaprawdę warto ;-)
UsuńTakiej kaszki jeszcze nie jadłam, świetny pomysł i piękne zdjęcia !
OdpowiedzUsuńmanna zawsze dobra!
OdpowiedzUsuńDokładnie ;-)
UsuńMniej znaczy więcej. Pięknie podane ;)
OdpowiedzUsuńCoś w tym jest ;-)
Usuń